Στη Μύκονο απολαμβάνει τις διακοπές της η Aryna Sabalenka με τον Γιώργο Φραγκούλη
Η κορυφαία τενίστρια αναζητά στιγμές χαλάρωσης στο νησί των ανέμων μετά τον αποκλεισμό της από το Wimbledon.
Την απογοήτευση από τον πρόωρο αποκλεισμό της στο Wimbledon άφησε πίσω της η Aryna Sabalenka, επιλέγοντας την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μύκονο για να ανασυνταχθεί. Η κορυφαία τενίστρια, που βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ταξίδεψε στο νησί των ανέμων συνοδευόμενη από τον αρραβωνιαστικό της, Γιώργο Φραγκούλη, επιχειρώντας να γεμίσει τις μπαταρίες της πριν από την έναρξη της απαιτητικής σεζόν στα σκληρά γήπεδα.
Η 28χρονη αθλήτρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της, περιγράφοντας το νησί ως τον «παράδεισό της». Μεταξύ των στιγμιότυπων, ξεχωρίζει ένα τρυφερό φιλί πάνω σε σκάφος, ενώ το ζευγάρι εντοπίστηκε από το MykonosLive TV να απολαμβάνει το γεύμα του στο Nammos, στην παραλία Ψαρρού.
Μετά από μια δύσκολη χρονιά, όπου δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο Grand Slam στο Australian Open, στο Roland Garros ή στο Wimbledon, η Sabalenka επικεντρώνεται πλέον στην προετοιμασία της για το US Open. Εκεί, η Λευκορωσίδα πρωταθλήτρια θα διεκδικήσει το τρόπαιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, επιδιώκοντας να επιστρέψει στις μεγάλες επιτυχίες. Η σχέση της με τον επιχειρηματία Γιώργο Φραγκούλη, η οποία έγινε γνωστή τον Απρίλιο του 2024, αποτελεί πλέον το προσωπικό της στήριγμα, μετά και την τραγική απώλεια του πρώην συντρόφου της, Κονσταντίν Κολτσόφ, τον Μάρτιο του ίδιου έτους.