Ελένη Φουρέιρα: Μετέτρεψε το Κατράκειο σε ένα ατελείωτο καλοκαιρινό πάρτι στην πρεμιέρα της περιοδείας της
Η κορυφαία pop performer της χώρας έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα του Hybrid Tour, χαρίζοντας στους χιλιάδες θαυμαστές της ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα.
Η Ελένη Φουρέιρα απέδειξε για ακόμη μία χρονιά πως η έναρξη της καλοκαιρινής της περιοδείας στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας αποτελεί πλέον έναν θεσμό για τους θαυμαστές της. Το βράδυ της Τετάρτης 1 Ιουλίου, η κορυφαία pop performer της χώρας έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα του Hybrid Tour, κηρύσσοντας επίσημα την έναρξη του φετινού καλοκαιριού με μια θριαμβευτική συναυλία γεμάτη ενέργεια, δυνατές συγκινήσεις και υψηλής αισθητικής παραγωγή.
Από τα πρώτα λεπτά, η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «φωτιά» στο κατάμεστο Κατράκειο. Με επιβλητικά props, εντυπωσιακά visuals και δέκα χορευτές, η καλλιτέχνιδα παρουσίασε ένα σόου αντάξιο των διεθνών παραγωγών, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της απόλυτης performer της ελληνικής pop σκηνής. Η βραδιά ξεκίνησε με το νέο της hit «Jackie O’», ενώ στο πρόγραμμα ακούστηκαν όλες οι μεγάλες επιτυχίες από το άλμπουμ «Hybrid», όπως τα «Alleluia» και «Δεν Κάνω Εγώ Για Σπίτι».
Η βραδιά επεφύλασσε και σημαντικές εκπλήξεις, με τον Saske να ανεβαίνει στη σκηνή για το πολυπλατινένιο ντουέτο «10’» και τη Marseaux να ερμηνεύει μαζί με την pop star το τραγούδι «Μπορώ». Την εντυπωσιακή συναυλία παρακολούθησαν πλήθος προσωπικοτήτων της ελληνικής showbiz, μεταξύ των οποίων ο Αλμπέρτο Μποτία, η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου, η Μαρία Σολωμού και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το ενθουσιώδες φινάλε με το κομμάτι «Καραμέλα» επισφράγισε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη, επιβεβαιώνοντας πως η έναρξη της περιοδείας της Ελένης Φουρέιρα αποτελεί πλέον την απόλυτη καλοκαιρινή παράδοση.