Ενημέρωση με ένα κλικ

Θοδωρής Μαραντίνης: Η μάχη για τα social media και η βοήθεια του Αντώνη Ρέμου

Ο frontman των Onirama αποκαλύπτει τις ανησυχίες του για τους εφήβους, το παρασκήνιο πίσω από το όνομα του συγκροτήματος και τη στήριξη που έλαβε στα πρώτα του βήματα.

Τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας πατέρας δύο έφηβων αγοριών στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή ανέλυσε ο Θοδωρής Μαραντίνης, σε μια εξομολογητική συνέντευξη που παραχώρησε την 1η Ιουλίου. Καλεσμένος στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς», ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε εκτενώς στους κινδύνους του διαδικτύου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τα πρόσφατα θεσμικά μέτρα που προστατεύουν τους ανηλίκους.

«Με τους δύο γιους μου είχαμε μια πολύ καλή εφηβεία. Ωστόσο, το κομμάτι των κοινωνικών δικτύων με αγχώνει ιδιαίτερα, καθώς είναι ένα χαοτικό και άναρχο περιβάλλον. Οι έφηβοι βιώνουν εκεί όλη τους την κοινωνική ζωή, από τις φιλίες μέχρι το bullying», παραδέχτηκε ο ίδιος. Σχετικά με τα ηλικιακά όρια πρόσβασης στις πλατφόρμες, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νιώθω μεγάλη ανακούφιση που έγινε επίσημο το μέτρο για την είσοδο στα social media μετά τα 15-16 έτη. Ήταν μια προσωπική μου μάχη και χαίρομαι πολύ που πλέον αποτελεί θεσμό».

Παράλληλα, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακάλεσε στη μνήμη του τα πρώτα χρόνια των Onirama. Όπως εξήγησε, η κυριαρχία των μουσικών ριάλιτι, όπως το Fame Story, έκανε το ξεκίνημά τους ιδιαίτερα δύσκολο. Η καλλιτεχνική ώθηση ήρθε από τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος πίστεψε στο ταλέντο τους: «Ο Αντώνης Ρέμος μάς έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη. Διαθέτει μια σιγουριά και μια γενναιοδωρία που τον κάνει να μην φοβάται τον ανταγωνισμό, γεγονός που μας βοήθησε να καθιερωθούμε γρήγορα με τη βοήθεια και της τότε δισκογραφικής μας εταιρείας, της Lyra».

Τέλος, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο κλείσιμο του κύκλου των Onirama μετά από 25 χρόνια και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την ονοματοδοσία του γκρουπ. «Αρχικά ονομαζόμασταν “Mixing up the Medicine”, από έναν στίχο του Μπομπ Ντίλαν. Όταν όμως κινηθήκαμε προς την ελληνόφωνη δισκογραφία, αναζητήσαμε κάτι πιο κατάλληλο. Είχαμε εξετάσει ονόματα όπως “Η Αλίκη στο Ναυτικό”, “Δόγμα 95” και “Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι”», κατέληξε γελώντας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com