Ενημέρωση με ένα κλικ

Μάρω Κοντού: Εντός της ημέρας αναμένεται το εξιτήριο της αγαπημένης ηθοποιού από το «Αττικόν»

Θετική η εξέλιξη της υγείας της μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας, με τον Μιχάλη Γιαννάκο να τονίζει την αισιοδοξία των γιατρών.

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» εξακολουθεί να βρίσκεται η Μάρω Κοντού, μετά τον τραυματισμό της στο αριστερό ισχίο που την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για δύο εβδομάδες. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, με τις πιθανότητες για εξιτήριο εντός της ημέρας να είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Την ευχάριστη είδηση για τη Μάρω Κοντού μετέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό». Ο κ. Γιαννάκος ανέφερε πως η κατάσταση της ηθοποιού έχει σταθεροποιηθεί πλήρως εδώ και 48 ώρες, ενώ η ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί στην καρδιολογική κλινική αναμένεται να αποφασίσει οριστικά για την έξοδό της μετά την καθιερωμένη επίσκεψη.

Πέρα από την ιατρική της πορεία, ο κ. Γιαννάκος στάθηκε ιδιαίτερα στη στάση της ηθοποιού κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της σε τετράκλινο θάλαμο. Όπως τόνισε, η Μάρω Κοντού ουδέποτε ζήτησε προνομιακή μεταχείριση, ενώ η θετική της ενέργεια και οι ιστορίες από τη λαμπρή καριέρα της στο θέατρο στάθηκαν πηγή δύναμης για τους υπόλοιπους ασθενείς, χαρακτηρίζοντάς την ως έναν άνθρωπο «πραγματικά καταπληκτικό».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com