Ενημέρωση με ένα κλικ

Βάνα Μπάρμπα: Η συγκινητική εξομολόγηση για τις ανιψιές της και την επιστροφή στην τηλεόραση

Η ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της στη σειρά «Μπλε Ώρες» του ΣΚΑΪ και τη συναισθηματική ταύτιση με την προσωπική της ζωή.

Η Βάνα Μπάρμπα επιστρέφει δυναμικά στην τηλεοπτική μυθοπλασία μέσα από τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Μπλε Ώρες». Με αφορμή αυτό το νέο επαγγελματικό της βήμα, η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Weekend Live το Σάββατο, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για την επιστροφή της στα πλατό μετά από 15 χρόνια αποχής.

«Μου έλειπε το γύρισμα, η κόπωση των σκηνών, η αγωνία και η ενέργεια των νέων παιδιών. Όλη αυτή η αποχή μου δίνει πλέον μια νέα δυναμική, σαν να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στη σειρά, η Βάνα Μπάρμπα ενσαρκώνει την Ελένη, μια γυναίκα που αφιέρωσε τη ζωή της στην ανατροφή της ανιψιάς της, μετά την απώλεια της αδελφής της από καρκίνο. Η ίδια παραδέχτηκε πως ο ρόλος αυτός παρουσιάζει μια έντονη ταύτιση με την πραγματικότητά της. «Πέρα από την κόρη μου, που είναι η ζωή μου όλη, έχω τεράστια αδυναμία στις ανιψιές μου, τα παιδιά της αδελφής μου που έχει φύγει από τη ζωή. Η σχέση μου μαζί τους είναι μια απίστευτη αδυναμία και ένας καημός», κατέληξε η ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένη μπροστά στην κάμερα της Μάρτζυς Λαζάρου και του Δημήτρη Πανόπουλου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com