Ενημέρωση με ένα κλικ

Μιθριδάτης για την επιστροφή των Ημισκούμπρια: «Είχαμε να βρεθούμε 10 χρόνια»

Ο γνωστός καλλιτέχνης αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες πίσω από την επετειακή επανένωση του συγκροτήματος για τα 30 χρόνια πορείας τους.

Με αφορμή τις επετειακές εμφανίσεις των Ημισκούμπρια στο Release Festival, στις 20 Ιουνίου και στις 3 Ιουλίου, ο Μιθριδάτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» για να μιλήσει για την επιστροφή του συγκροτήματος. Συνομιλώντας με τη Φαίη Σκορδά, ο καλλιτέχνης αποκάλυψε πως ο Μιθριδάτης και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος είχαν να βρεθούν από κοντά για 10 ολόκληρα χρόνια, καθώς μετά την απόφασή τους να κάνουν μια παύση, ο καθένας ακολούθησε τη δική του προσωπική πορεία.

Ωστόσο, η συμπλήρωση των 30 χρόνων από τη δημιουργία τους λειτούργησε ως καταλύτης. Όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε ο ίδιος για την πρώτη τους πρόβα, η επανασύνδεση ήταν απολύτως φυσική: «Είχαμε να βρεθούμε με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος στη σκηνή 10 χρόνια. Όταν αποφασίσαμε ότι θα κάνουμε την παύση μας, ο καθένας ακολούθησε τον δικό του καλλιτεχνικό δρόμο. Αλλά ήταν βιολογικό ρολόι αυτό. Στα 30 χρόνια δεν χρειάστηκε πολύ προσπάθεια, μας έφερε αμέσως κοντά. Προ ημερών βρεθήκαμε για την πρόβα μας και ήταν απίστευτο, γιατί μόλις ολοκληρώσαμε το πρώτο κομμάτι, είπαμε ταυτόχρονα με τον Δημήτρη Μετζέλο “σαν να μην πέρασε μια μέρα”».

Σχετικά με την παύση της κοινής τους πορείας, ο Μιθριδάτης ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξαν εντάσεις ή τσακωμοί, αλλά η ανάγκη να ολοκληρωθεί ένας κύκλος: «Δεν τσακωθήκαμε. Κάποιες στιγμές καταλαβαίνεις αν κάτι πρέπει να ολοκληρωθεί. Τώρα ίσως ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο που λέγεται επετειακό. Οι σχέσεις σε ένα συγκρότημα είναι όπως όλες οι ανθρώπινες σχέσεις, με τα σκαμπανεβάσματά τους. Μπορεί να αλλάξουν μορφή ή να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, δημιουργώντας τριβές, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com