Ενημέρωση με ένα κλικ

Το τελευταίο αντίο στη Γωγώ Μαστροκώστα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ελληνικό

Βαρύ το κλίμα στην εξόδιο ακολουθία με τον Τραϊανό Δέλλα και την κόρη τους, Βικτώρια, να αποχαιρετούν την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ελληνικό για να πουν το τελευταίο αντίο στη Γωγώ Μαστροκώστα. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε σε ένα περιβάλλον έντονης συγκίνησης, με τη θλίψη να είναι έκδηλη από νωρίς το πρωί.

Η σορός της παρουσιάστριας έφτασε στον ναό λίγο πριν από τις 11:00 μέσα σε λευκό φέρετρο, προκαλώντας κύματα συγκίνησης στους παρευρισκόμενους. Ο Τραϊανός Δέλλας, στηρίζοντας με κάθε τρόπο την οικογένεια, στάθηκε στο πλευρό της μητέρας της εκλιπούσας, Σπυριδούλας, η οποία βίωσε σπαρακτικές στιγμές αντικρίζοντας το τελευταίο «σπίτι» της κόρης της. Στο ξέσπασμά της, η μητέρα της την αποχαιρέτησε με τα λόγια «Καλώς το αστέρι μου, καλώς το λουλούδι μου», ενώ στη συνέχεια αναζήτησε παρηγοριά στην αγκαλιά της εγγονής της, Βικτώριας.

Ο Τραϊανός Δέλλας, εμφανώς καταβεβλημένος, κρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής το χέρι της κόρης τους, Βικτώριας, προσπαθώντας να διαχειριστεί την επώδυνη πραγματικότητα της απώλειας. Η παρουσία του πατέρα και της κόρης στον ναό αποτύπωσε με τον πιο ανάγλυφο τρόπο το μέγεθος του πένθους για την οικογένεια, που κλήθηκε να αποχαιρετήσει πρόωρα την αγαπημένη τους Γωγώ Μαστροκώστα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com