Ενημέρωση με ένα κλικ

Μαργαρίτα Μυτιληναίου για Στέφανο Ληναίο: «Μας είχε αποχαιρετήσει το τελευταίο δίμηνο»

Η εξομολόγηση της κόρης του για τις τελευταίες στιγμές του σπουδαίου ηθοποιού και η επιθυμία του να αποχωρήσει χωρίς δημοσιότητα.

Η Μαργαρίτα Μυτιληναίου μοιράστηκε με συγκίνηση τις τελευταίες στιγμές της ζωής του πατέρα της, Στέφανου Ληναίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο σπουδαίος ηθοποιός είχε προετοιμάσει την οικογένειά του για το τέλος εδώ και καιρό, αισθανόμενος πλήρης ημερών και έργου.

«Μας είχε αποχαιρετήσει το τελευταίο δίμηνο. Ήταν ήρεμος, θεωρώντας ότι ο κύκλος του είχε κλείσει, έχοντας προσφέρει τα πάντα στο θέατρο, αλλά και έχοντας δει την οικογένειά του, τα παιδιά και τα εγγόνια του να προοδεύουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την επιθυμία του ίδιου του Στέφανου Ληναίου, η είδηση της απώλειάς του ανακοινώθηκε με καθυστέρηση, προκειμένου να αποφευχθεί η δημοσιότητα. «Ήθελε να γίνει καύση και να μην υπάρχουν κάμερες ή φώτα. Μας ζήτησε να το επικοινωνήσουμε αφού τελειώσουν όλα. Έφυγε το Σάββατο 18 του μηνός και το ανακοινώσαμε την Τετάρτη 23, όταν πλέον είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες», εξήγησε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Η ίδια παραδέχεται πως η διαχείριση της απώλειας είναι μια επίπονη διαδικασία, καθώς προσπαθεί ακόμη να βρει τον βηματισμό της. Παράλληλα, τόνισε πως ο όγκος της αγάπης και των μηνυμάτων συμπαράστασης που έλαβε ήταν τόσο μεγάλος, που χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να μπορέσει να τα διαχειριστεί, δηλώνοντας πως πλέον τον αναζητά και τον εκτιμά ακόμα περισσότερο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com