Ενημέρωση με ένα κλικ

Με ιερατικά ρούχα και μακριά γενειάδα ο Άρης Σερβετάλης στο Άγιο Όρος

Ο δημοφιλής ηθοποιός προετοιμάζεται εντατικά για τον ρόλο του Αγίου Ιωσήφ στη νέα σειρά του MEGA.

Στο Άγιο Όρος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Άρης Σερβετάλης, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή «Weekend Live». Ο ηθοποιός, γνωστός για την απόλυτη αφοσίωση στην προετοιμασία των ρόλων του, εμφανίζεται εντελώς αλλαγμένος, καθώς έχει αφήσει μακριά γενειάδα και φορά ιερατικά ρούχα.

Η νέα εικόνα του Άρη Σερβετάλη διαφέρει αισθητά από τις συνηθισμένες εμφανίσεις του στο θέατρο και την τηλεόραση, προκαλώντας το ενδιαφέρον του κοινού. Η επίσκεψή του στον Άθω συνδέεται άμεσα με τις ανάγκες του ρόλου του ως Άγιος Ιωσήφ, χαρακτήρα που θα υποδυθεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν.

Δεν πρόκειται πάντως για μια ξαφνική κίνηση, αλλά για μια συνειδητή επιλογή του ηθοποιού να εμβαθύνει στο ρόλο του. Αντίστοιχη προσέγγιση είχε ακολουθήσει και το 2020, όταν είχε μεταμορφωθεί για να ενσαρκώσει τον Άγιο Νεκτάριο στην κινηματογραφική ταινία «Man of God».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com