Ενημέρωση με ένα κλικ

Η νέα μόδα στους γάμους – Αντί για ρύζι, κοφτό μακαρονάκι και σκυλοτροφή

Η αλήθεια είναι ότι το μακαρονάκι και η σκυλοτροφή φεύγουν πιο εύκολα από τα ρούχα και τα μαλλιά των νεόνυμφων, είναι στρογγυλά και δεν κολλάνε..

Έναν νέο τρόπο για να ριζώσει το ζευγάρι σκέφτηκαν οι φίλοι του γαμπρού και από ότι φαίνεται μάλλον θα γίνει μόδα.. μακαρονάκι και σκυλοτροφή, τι καλύτερο; ίσως να έχει παίξει και το ρόλο του το ότι το ρύζι έχει ακριβύνει πολύ τον τελευταίο καιρό..

Γνωστός εργένης κάτοικος Λήμνου ο γαμπρός ο οποίος πήρε την μεγάλη απόφαση να ενωθεί με την καλή του με τα δεσμά του γάμου και σίγουρα με την νέα μόδα που πλάσαραν οι φίλοι του γαμπρού, επάξια παίρνει το τίτλο του γάμου της χρονιάς..

Viral γάμος στη Λήμνο - Πέταξαν στο νεόνυμφο ζευγάρι μακαρονάκι κοφτό και σκυλοτροφή - NassosBlog - Celebrity News | Exclusives | Business Stories
Λήμνος: Ο γάμος της χρονιάς – Τους πετούσαν ρύζι, μακαρονάκι κοφτό και… σκυλοτροφή – Βίντεο - Crash.gr

Το αξιοσημείωτο αυτό γεγονός συνέβη την Κυριακή σε ένα γάμο που τελέσθηκε στο δημαρχείο της Λήμνου όπου ο γνωστός εργένης του νησιού παντρεύτηκε την αγαπημένη του και μόλις οι νεόνυμφοι βγήκαν από το δημαρχείο, αντί για ρύζι, τους πετούσαν κοφτό μακαρονάκι και ξηρά σκυλοτροφή, με σκοπό να «ριζώσει» η σχέση τους..!

Μέχρι εκεί καλά.. ας ελπίσουμε οι κουμπάροι σε επόμενους γάμους να μην έχουν καμιά φαεινή ιδέα να πετάξουν κάτι μεγαλύτερο σε μέγεθος π.χ. καρύδια, γιατί προβλέπεται οι γάμοι να καταλήγουν στα επείγοντα..

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει