Ενημέρωση με ένα κλικ

Το καφενείο που θυμίζει θρίλερ στο νομό Ηλείας (βίντεο)

Και όμως είναι αλήθεια, είναι υπαρκτό και μοιάζει λες και είναι βγαλμένο από ταινία θρίλερ και δεν είναι άλλο από αυτό που κάποιοι το ονομάζουν “το στοιχειωμένο χωριό με τις κούκλες”, ενώ κάποιοι άλλοι το “παράξενο καφενείο με τις κούκλες”.

Ένα ζευγάρι Γερμανών ήρθαν για διακοπές και τελικά εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο χωριό Θολό Ηλείας, έφτιαξε αυτό το περίεργο καφενείο – παντοπωλείο – μουσείο-χωριό  που σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον όσων περνούν από το σημείο.

Με την πρώτη ματιά αυτό που σου θυμίζει είναι σκηνή από ταινία θρίλερ, φαντάζει ανατριχιαστικό και στοιχειωμένο, αλλά αν το καλοπροσέξεις θα δεις ότι είναι ένα ιδιαίτερο μέρος φτιαγμένο με μεράκι από τους εμπνευστές της ιδέας αυτής, που δεν είναι άλλοι από τον Τίμπορ και την κυρία Ούλι, που βάφτισαν το δημιούργημα τους Τιμπούλις.

 

 

Τα υλικά που διακοσμούν αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο με απόκοσμο θέαμα ταινίας θρίλερ, τα βρήκαν στα σκουπίδια και τα μετέτετρεψαν σε ρούχα και αντικείμενα ενός αλλόκοτου κόσμου, τον οποίο βάφτισαν με τα ονόματα τους.

 

Συχνά αλλάζουν τις κούκλες, που μοιάζουν σαν πραγματικοί άνθρωποι και τραβούν την προσοχή ακόμη και σ’ αυτούς που δεν είναι παρατηρητικοί.

Πατίνια, σαμάρια, ταμπέλες, παλιά τηλέφωνα, φυσούνες, κούνιες, κασέλες, μπαούλα, μπουκάλια, βαρέλια, σκάφες, παλιά παιχνίδια, ρόδες από κάρα, τηλεοράσεις, laptop, ραδιόφωνα, παλιές καρέκλες, γιαταγάνια και κορνίζες με παλιές φωτογραφίες άλλων εποχών και άλλα πολλά είναι αυτά που συνθέτουν την σκηνή αυτού του τόσο περίεργου καφενείου – χωριού.

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει