Ενημέρωση με ένα κλικ

Σταρ του TikTok σκότωσε την πρώην του

Σταρ του TikTok κατηγορείται πως κατασκόπευε την εν διαστάσει σύζυγό του πριν την πυροβολήσει θανάσιμα μαζί με ένα φίλο της, με τον οποίο πίστευε πως τον απατάει.

Ο Ali Abulaban κατηγορείται για ανθρωποκτονία α’ βαθμού, σύμφωνα με έγγραφα που επικαλείται το περιοδικό People.

Την Πέμπτη, ο Abulaban συνελήφθη μετά την φερόμενη ομολογία της δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του, Ana Abulaban, 28 ετών, και του φίλου της, του 29χρονου Cadenas Barron, μετέδωσε το KNSD.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Abulaban, που μετρά σχεδόν ένα εκατομμύριο followers στο TikTok, διέμενε σε ξενοδοχείο και παρακολουθούσε την σύζυγό του από τότε που εκείνη του ζήτησε να μετακομίσει από το διαμέρισμά τους, στο Σαν Ντιέγκο, στις 18 Οκτωβρίου.

Την Πέμπτη, ο Abulaban φέρεται να μπήκε κρυφά στο διαμέρισμα όσο απουσίαζε η 28χρονη και να έκανε download μια εφαρμογή που καταγράφει συνομιλίες, στο iPad της 5χρονης κόρης του, το οποίο βρισκόταν στο δωμάτιο, ενώ έκανε επίσης διάφορες ζημιές πριν αποχωρήσει, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Ο Abulaban, που πίστευε πως η γυναίκα του τον απατούσε, άρχισε να παρακολουθεί την εφαρμογή και λίγο αργότερα άκουσε την σύζυγό του να συνομιλεί με έναν άλλο άντρα.
Εξοργισμένος, όρμηξε μέσα στο διαμέρισμα, όπου φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον του άντρα – πυροβολώντας τον τρεις φορές- και της συζύγου του, την οποία πυροβόλησε στο κεφάλι.
Στη συνέχεια, φέρεται να τηλεφώνησε στην μητέρα του όπου ομολόγησε την πράξη του πριν παραλάβει την κόρη του από το σχολείο, κουβαλώντας ακόμη μαζί του το φονικό όπλο, σύμφωνα με το CBS News.

Ενώ οδηγούσε, κάλεσε την αστυνομία όπου φέρεται να ομολόγησε και λίγο αργότερα συνελήφθη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει