Ενημέρωση με ένα κλικ

Πωλείται το στοιχειωμένο σπίτι του “The Conjuring” – Θα το αγόραζες;

Αν έχεις 1.5 εκατ. δολάρια στην άκρη και μια ιδιαίτερη αγάπη στα πνεύματα εκατοντάδων ετών μαγισσών, είσαι στην προνομιακή θέση να μπορείς να αγοράσεις το σπίτι του The Conjuring. Ναι, εκείνης της ταινίας τρόμου που σου θύμισε πως δεν πάει να είσαι ένας ενήλικος, ψύχραιμος άνθρωπος; Το σωστό το ταινιάκι τρόμου θα το βλέπεις μέσα από τις ίνες της μπλούζας που έχεις σηκώσει μέχρι το μέτωπο, ουρλιάζοντας παράφωνα.

  • Το Conjuring είναι από εκείνες τις χωρίς μπέσα ταινίας που ξεκινούν με τη φράση “βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα”. Σε αυτή, ο Ed και η Lorraine, καλούνται στο σπίτι της οικογένειας Perron, όπου και ανακαλύπτουν πως ζει ακόμα το πνεύμα της προηγούμενης ιδιοκτήτριας και μάγισσας, Bathsheba Sherman.
  • Η υπόθεση Perron πράγματι είχε εξερευνηθεί από τους Warren το 1971. Το ζευγάρι είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως η Bathsheba Sherman στοίχειωνε ακόμα το σπίτι στο Rhode Island. Αυτό ακριβώς το σπίτι, πωλείται αυτή τη στιγμή κάπου στα 1.2 εκατ. δολάρια. Πρακτικά, πρόκειται για ένα αγρόκτημα με τρία υπνοδωμάτια, ένα και μισό (!) μπάνιο, λογικά για να χωράνε και τα πνεύματα που θα κάνουν εκεί την ανάγκη τους, με ή χωρίς τη θέλησή σου.

Για τα πρακτικά, να αναφέρουμε πως οι Ray Mott και Judy Chance της Mott & Chace Sotheby’s International Realty γράφουν πως πρόκειται για μια “ενδιαφέρουσα” προσφορά. Δεν είναι ψέμα. Μόνο βαρετή δεν τη λες. Στα καλά νέα, δεν έχουμε τα λεφτά να επενδύσουμε στον τρόμο της πραγματικής ζωής, αλλά και να είχαμε, μάλλον δεν θα θέλαμε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει