Ενημέρωση με ένα κλικ

Αννίτα Ναθαναήλ: Η φωτογραφία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και το δυνατό μήνυμα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μια φωτογραφία μαζί με την Ιωάννα Παλιοσπύρου με αφορμή την έναρξη της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Αννίτα Ναθαναήλ.

Η γνωστή ηθοποιός είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν βρεθεί στο πλευρό του θύματος. Μάλιστα η Αννίτα Ναθαναήλ είχε μιλήσει για την γνωριμία της με την Ιωάννα όταν ήταν καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Τότε είχε αποκαλύψει ότι είχε επικοινωνήσει μαζί της με αφορμή κάποιες νέες τεχνολογίες και προϊόντα που είχε βρει και πίστευε ότι θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν. «Επικοινώνησα μαζί της μέσω instagram μου απάντησε και με ευχαρίστησε λέγοντάς μου πως αυτό δεν είναι κάτι που θα τη βοηθούσε σε εκείνη τη φάση από όσα της είχε πει η γιατρός της. Όταν είχα την ευκαιρία και το βήμα να κάνω κάτι για την Ιωάννα της είπα ότι θα κάνουμε αυτό και ότι περιμένω την έγκρισή της», είχε δηλώσει.

Η φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα

Το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση και η Αννίτα Ναθαναήλ δεν ξέχασε την Ιωάννα. Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία που οι δυο γυναίκες είναι αγκαλιασμένες και ποζάρουν στον φακό.

Μάλιστα συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα μήνυμα στήριξης προς την Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις την δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου! Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για σένα!! Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιάς!», έγραψε.

Η Ιωάννα δε μπορεί να κρατήσει όρθιο το κεφάλι της

Ένα 24ωρο μετά την πρώτη δίκη για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο, η Αννίτα Ναθαναήλ βρέθηκε καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για τον γολγοθά που περνά η Ιωάννα αλλά και τα χειρουργεία που έχουν κριθεί αναγκαία για τη θεραπεία της μετά από τη σφοδρή επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.

«Ήταν έκρηξη συναισθημάτων, κανείς δεν μπορούσε να την προετοιμάσει για όλο αυτό που συνέβη χθες. Η Ιωάννα έχει ζήσει τον εγκλεισμό όπως κανένας άλλος. Τη στρέσαρε όλους αυτό με τους δημοσιογράφους. Μάθαμε την ώρα που φτάσαμε στο δικαστήριο ότι δεν θα είναι η κατηγορούμενη στο δικαστήριο. Μέχρι τότε δεν είχε γίνει καμία δήλωση. Το πρώτο της συναίσθημα ήταν απογοήτευση. Όλοι μέχρι τελευταία στιγμή ελπίζαμε να δούμε έστω μία ένδειξη μεταμέλειας, ένα μεγάλο συγγνώμη, κάτι… Η παντελής αποχή ήταν σαν μια μούντζα στην Ιωάννα που έβαλε όλες της τις δυνάμεις για να είναι εκεί», είπε για τη χτεσινή δύσκολη μέρα στο δικαστήριο.

Για τη ζωή και τη δύσκολη καθημερινότητα της Ιωάννας Παλιοσπύρου ανέφερε: «Η Ιωάννα κάνει 3 ώρες τη μέρα μασάζ στο πρόσωπο και στο σώμα για να δυναμώσουν οι ιστοί. Είναι καμένη παντού, εκτός από τις γάμπες. Έχει καψίματα παντού γι’ αυτό και πρέπει να φοράει τα ελαστικά ενδύματα. Δεν μπορεί ούτε να στρίψει, ούτε να κρατήσει όρθιο το κεφάλι της. Δεν μπορεί να κάνει βασικές λειτουργίες….Δεν πρέπει να εκτίθεται καθόλου στο φως. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, βρισκόμαστε στο σπίτι μου ή στο σπίτι της. Υπάρχουν αντιδράσεις όταν τη βλέπουν στον δρόμο, μάλιστα είχε βρεθεί μπροστά σε κάποιο παιδάκι το οποίο εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του γι’ αυτό που αντίκριζε. Πρέπει να μάθουμε να εκπαιδευτούμε να είμαστε πιο ελαστικοί για το τι είναι όμορφο και αποδεκτό».

«Η Ιωάννα εκπαιδεύεται σε διάφορους τομείς όλον αυτόν τον καιρό, γιατί θέλει πάλι να εργαστεί και να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της. Ξέρει ότι δεν μπορεί να γίνει όπως πριν, ξέρει ότι θα πάρει χρόνο», κατέληξε η Αννίτα Ναθαναήλ.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει