Ενημέρωση με ένα κλικ

Μάρω Κοντού: Όσα αποκάλυψε για το ρόλο της στη «Γη της Ελιάς» (βίντεο)

Για την συμμετοχή της στη “Γη της Ελιάς” μίλησε η ηθοποιός Μάρω Κοντού.

Η κυρία του σινεμά, με φόντο τη συμμετοχή της στην σειρά Η Γη της Ελιάς είπε μιλώντας στο MEGA Καλημέρα:

«Πιστεύω πάρα πολύ στον σκηνοθέτη της σειράς Ανδρέα Γεωργίου και στην σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου. Μ’ αρέσει ο ρόλος αυτός που έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα της ωραίας γυναίκας που είχα στις κινηματογραφικές ταινίες».

Η Μάρω Κοντού μίλησε με ενθουσιασμό για τη συμμετοχή της στα τηλεοπτικά γυρίσματα της σειράς του MEGA, κάνοντας λόγο για «άνετα γυρίσματα, με χιούμορ και απόλαυση» ενώ μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά αποκάλυψε ότι ο ρόλος της μπορεί να είναι guest, αλλά κινεί καταστάσεις και τα νήματα στην υπόθεση.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε ακόμα για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική και τα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, επισημαίνοντας πως η οικογένεια της ήταν αρνητική απέναντι σε αυτή.

Μιλώντας για τις καταγγελίες που κλόνισαν τον χώρο του ελληνικού θεάτρου, η Μάρω Κοντού δήλωσε πως πρόκειται για ένα «πολύ πικρό αλλά μεμονωμένο γεγονός το οποίο πήρε τεράστια διάσταση και άφησε μια σκιά που όμως οι θεατρικές παραστάσεις που ετοιμάζονται φέτος θα εξαφανίσουν».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει