Ενημέρωση με ένα κλικ

Έξι ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Την πιο ωραία εποχή του χρόνου διανύουμε τώρα, με τις περισσότερες από εμάς να κάνουν τις διακοπές ή να σχεδιάζουν αυτές.

Τι θα πάρουμε μαζί μας για να είμαστε στυλάτες και να μη βαρύνει κατά πολύ η βαλίτσα μας;

Οι ιδέες είναι συγκεκριμένες και απόλυτα trendy, αφού με αυτά τα 5 fashion items μπορείς άνετα να ξεκαλοκαιριάσεις και να είσαι σίγουρη πως θα κάνεις δήλωση μόδας όπου κι αν βρεθείς. Μην σκεφτείς στιγμή λοιπόν να κουβαλήσεις όλη την ντουλάπα μαζί σου, και τσέκαρε αυτά που θα χρειαστείς πραγματικά για άνετες και stylish διακοπές.

Τα 6 βασικά fashion items του καλοκαιριού

Bucket hat

Πολυαγαπημένο καπελάκι (μαζί με τις υπόλοιπες τάσεις στα καπέλα που θα δεις εδώ), που μπορείς να επιλέξεις σε ψάθα, ύφασμα, ακόμα και πλεκτό, όπως έκανε η πολυαγαπημένη μας Bella Hadid στην παραλία. Θα το φορέσεις στη θάλασσα αλλά και στην απογευματινή σου βόλτα στο νησί με ένα σορτσάκι ή το φόρεμά σου, για να πετύχεις μια chic εμφάνιση.

Μαγιό με κορδονάκια

Το μπικίνι μάς κρατά συντροφιά όλο το καλοκαίρι (δες εδώ και τις υπόλοιπες τάσεις στα μαγιό του καλοκαιριού) και φέτος έχει πολλά κορδονάκια, είτε στο πλάι είτε αυτά που αγκαλιάζουν το σώμα. Απόκτησε ένα εμπριμέ ή μαύρο και κάνε δήλωση μόδας στην παραλία.

Χάντρες στο κινητό

Απεύθείας από τα 80s, αυτά τα περίεργα… κολιέ, θα τα κρεμάσεις σαν διακοσμητικά στο κινητό σου. πρότίμησε τα πολύχρωμα ή αυτά με χάντρες με φρούτα και έτσι θα βρίσκεις το κινητό σου οπωσδήποτε μέσα στην τσάντα της παραλίας.

Πολύχρωμα πέδιλα

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα παπούτσια του καλοκαιριού, με έμφαση στα flats που δίνουμε όλες μας, φρόντισε να αποκτήσεις ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε διάφορα χρώματα, που θα μπορείς να ταιριάξεις με τα πάντα. Επιπλέον, θα αναδείξεις το μπρούντζινο μαύρισμά σου αλλά και το φλούο πεντικιούρ σου.

The sundress

Βολικό, άνετο και δροσερό, αυτό το αέρινο κομμάτι θα το φοράς όλη μέρα στις διακοπές σου. με το μαγιό, με το σορτσάκι σου, με ψηλοτάκουνα ή flats, με διάφορα αξεσουάρ, μπορείς να του αλλάξεις μορφή και να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό στυλ.

Cut-outs dress

Είναι ένα sexy και θηλυκό φόρεμα που θα αναδείξει την πλάτη σου (εάν επιλέξεις τα κοψίματα πίσω) αλλά και τη μέση σου. Φοριέται με σανδάλια αλλά και με ψηλοτάκουνα πέδιλα ανάλογα με την περίσταση. Προτίμησε ένα σε baby blue τόνους και με άνοιγμα στην πλάτη με κορδόνια, που θα τονίσει το σεξαπίλ σου!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει