Ενημέρωση με ένα κλικ

Αποκαλυπτική Ιωάννα Τούνη: Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια (βιντεο)

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο παραχώρησε η Ιωάννα Τούνη, η οποία αναφέρθηκε στην σεξουαλικότητά της.

Επίσης, η Ιωάννα αναφέρθηκε και στον πατέρα της και στη σχέση που έχουν.

«Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά, επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από το γάμο τους, μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ. Όταν πήγα στη Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου, έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί. Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά μου και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο μπαμπάς μου είπε: “Άσε μας ρε Τάνια με το μπάσταρδο”.

Μετά από εκείνη την ατάκα μου φέρθηκε σαν μην έγινε τίποτα, γιατί για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά σε τρεις διαφορετικές χώρες που δεν αναγνωρισμένα», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Όσον αφορά τη σεξουαλική της ζωή η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε: «Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν πολύ και οι γυναίκες και οι άνδρες. Για να κάνω σχέση με άνδρες μου αρέσουν πιο πολύ αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετεροφυλόφιλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση με γυναίκα. Προς το παρόν δεν έτυχε να έχω. Πιστεύω ότι αυτά τα ταμπού πρέπει να πάψουν. Με ενοχλεί που οι διάσημοι δεν παραδέχονται ότι δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο, λες και είναι κάτι τρελό. Θα μπορούσα να ερωτευθώ εξίσου και μια γυναίκα και έναν άνδρα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο απόσπασμα από όσα είπε η Ιωάννα Τούνη, όπως προβλήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει