Ενημέρωση με ένα κλικ

Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη κατά του ΣΚΑΙ: Με έδιωξαν έγκυο (βιντεο)

Η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή την λήξη της συνεργασίας του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΙ, τοποθετήθηκε από την ραδιοφωνική της εκπομπή, αφού στο παρελθόν και το δικό της επαγγελματικό διαζύγιο με τον σταθμό, δεν ήταν βελούδινο.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Έχω πάθει στο παρελθόν ακριβώς το ίδιο, που έχει πάθει. Πριν από περίπου 4 χρόνια εκτέθηκα με τον ίδιο τρόπο κι εγώ δημοσίως από τον ΣΚΑΙ, όπου κι εγώ είχα κάνει τις συμφωνίες μου και τις είχα ανακοινώσει με άδεια του σταθμού κι είχαμε κλείσει ομάδα και ξαφνικά βρέθηκα κρεμάμενη. Άλλαξε την άποψή του ο σταθμός επειδή άλλαξε διοίκηση.

Σαφώς και θα τους πήγαινα δικαστικά γιατί την ώρα που υπέγραφα με τον ΣΚΑΙ, με ζητούσαν τρία κανάλια και με άφησε εκτός την σεζόν. Δούλεψα για λίγους μήνες κι όχι μόνο αυτό αλλά είχε πει ότι έκανα οικειοθελή αποχώρηση στην επιθεώρηση εργασίας ενώ εγώ δεν μπόρεσα να εμφανιστώ στην δουλειά μου. Ήταν ψέματα, ήμουν έγκυος κι αυτό ήταν παράνομο γιατί δεν μπορείς να διώξεις μια έγκυο από την δουλειά. Τους πήγα στα δικαστήρια. Η συμφωνία ήταν να κάνω για λίγο το Survivor Πανόραμια και μετά καθημερινή εκπομπή 3-5 το απόγευμα.

«Τότε είχαν βγει οι συνάδελφοι στα πρωινάδικα κι έλεγαν δεν είναι σωστό να πηγαίνεις τα κανάλια στα δικαστήρια κι η αγορά είναι μικρή. Ναι αλλά με αφήνουν άνεργη και με εξασφαλισμένο συμβόλαιο. Γιατί να μην διεκδικήσω το δίκιο μου; Όπου δικαιώθηκα κι αποζημιώθηκα κι όλα καλά. Στην προσπάθεια του εξωδικαστικού συμβιβασμού υπήρξε πρόταση να συνεργαστούμε και να το λύσουμε έτσι αλλά δεν πας μετά από αυτό το ξεφτιλίκι και την αναξιοπρεπή συμπεριφορά που υφίστασαι. Τώρα στον Γιώργο Τσαλίκη του λένε μπράβο οι συνάδελφοι, που πηγαίνει στα δικαστήρια. Ναι αλλά να αποφασίσουμε το πως πρέπει να κινηθούμε σε μια τέτοια περίπτωση. Μιλήσαμε με τον Γιώργο γιατί είναι κοινός παρονομαστής» σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η παρουσιάστρια:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει