Ενημέρωση με ένα κλικ

Στάνκογλου: Η αποχώρησή μου από τις Άγριες Μέλισσες ήταν κοινή συναινέσει

Για τις Άγριες Μέλισσες μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Στάνκογλου, σε συνέντευξή του “Στη Φωλιά των Κου Κου”.

«Επιτέλους ανοίγουν τα θέατρα με πληρότητα 50%, ελπίζουμε ότι η υπουργός θα δώσει το πράσινο φως για μεγαλύτερη πληρότητα. Ελπίζουμε το χειμώνα να παίξουμε σε θέατρα με πληρότητα 70% και πάνω. Φέτος είχε πολλά ριάλιτι και πολλές σειρές. Νομίζω ότι λόγω του κορονοϊού, επιστρέψαμε σε κάποια παλιά μονοπάτια της τηλεόρασης. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή κάποια σίριαλ που είναι πιο προσεγμένα και πιο σύγχρονα. Ελπίζω να γίνουν κι άλλα προσεγμένα σίριαλ και να μειωθούν τα ριάλιτι που εμένα προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

 

Για τις Άγριες Μέλισσες, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε: «Είναι ένα πολύ ωραίο σίριαλ που κάνει ακόμα νούμερα και θα πάει και τρίτη σεζόν. Είμαι από τους ανθρώπους που βαριούνται εύκολα, δεν θέλω να είμαι σε ένα πράγμα συνέχεια.

Η απόφαση για την αποχώρησή μου ήταν κοινή συναινέσει. Ήταν να φύγω στα 150 επεισόδια, μετά μου ζητήθηκε να μείνω λίγο παραπάνω. Και λέω… παιδιά, δεν γίνεται, είναι να κάνω και κάτι άλλο. Ήταν να κάνω θέατρο, τελικά θέατρο δεν έγινε. Μετά την αποχώρησή μου έχω δει λίγα επεισόδια. Τώρα τελευταία έχει πολλούς θανάτους, είναι πιασάρικοι, κάνουν νούμερα. Δεν νομίζω να εμφανιστεί ξανά ο Κυπραίος».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει