Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ποιοι συμπεριλήφθηκαν στη διαθήκη του;

Σε 42 εκατομμύρια δολάρια αποτιμάται η περιουσία που άφησε πίσω του ο Πρίγκιπας Φίλιππος μετά το θάνατό του, όπου στη διαθήκη του αναφέρεται πως δεν θα μοιραστεί μόνο σε μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Εκτός των οικογενειακών κληρονόμων, ο Φίλιππος, που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών, συμπεριέλαβε στη διαθήκη του και τρεις στενούς συνεργάτες του.

Όπως είναι φυσικό, ο κύριος δικαιούχος της περιουσίας του θα είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ, όμως ο επί σειρά ετών σύζυγος και συνοδοιπόρος της ζωής της θεώρησε πρέπον να φροντίσει και άλλους ανθρώπους που είχε γύρω του.

«Σε αντίθεση με άλλους βασιλείς, ο πρίγκιπας Φίλιππος θα είναι γενναιόδωρος για τους τρεις άντρες, που τον φρόντιζαν», αναφέρει βασιλική πηγή στο Page Six, τονίζοντας πως αυτή η κίνηση είναι αντισυμβατική.

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι μη γαλαζοαίματοι είναι ο γραμματέας του, Άρτσι Μίλλερ, ο βοηθός του, Ουίλλιαμ Χέντερσον και ο βαλές του, Στέφεν Νιντογιάντλο.

Δεν ξέχασε τον Χάρι

Ενώ πολλοί πίστευαν πως ο Φίλιππος δεν θα συμπεριλάβει τον Χάρι στην περιουσία του, μετά την αποχώρησή του από τη βασιλική οικογένεια, τελικά αυτό δεν ισχύει.

«Ο Φίλιππος δεν ήταν το είδος του χαρακτήρα, που θα τιμωρούσε έναν εγγονό για κακή συμπεριφορά. Ήταν ένας πολύ δίκαιος και καλός άνδρας. Ποτέ δεν κρατούσε κακία», ανέφερε η ίδια πηγή.

Όπως φαίνεται, ο Φίλιππος δεν κράτησε κακία στον Χάρι ενώ στα παιδιά του, Κάρολο, Άννα, Έντουαρντ και Άντριου έδωσε το ελεύθερο να «πάρουν οτιδήποτε θέλουν» από την συλλογή των βιβλίων του.

Περαιτέρω πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές για τη διαθήκη του Πρίγκιπα, καθώς είναι απόρρητες, όπως τόνισε και εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ, όταν ρωτήθηκε για να επιβεβαιώσει το περιεχόμενο της διαθήκης.

«Αυτό είναι ένα προσωπικό θέμα για την οικογένεια και τέτοιες ρυθμίσεις είναι ιδιωτικές», είπε, αρνούμενος κατηγορηματικά να αποκαλύψει οτιδήποτε άλλο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει