Ενημέρωση με ένα κλικ

Eurovision: Σήμερα η δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής

Για σήμερα στη 1 μετά το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021 με το τραγούδι «Last Dance» που θα ερμηνεύσει η Stefania.

Στο μεταξύ η τελευταία, με βίντεο που ανάρτησε στην πλατφόρμα του youtube, ζητά την στήριξη των Ελλήνων του εξωτερικού, ώστε να ψηφίσουν το τραγούδι.

Η ίδια ως ομογενής, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ολλανδία ζητά «την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού» ώστε να σηκώσει τη σημαία της πατρίδας μας ψηλά! Στόχος της είναι, να μας κάνει όλους υπερήφανους.

Για να μπορέσουν οι Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίσουν τη Stefania τη βραδιά του Β’ Ημιτελικού στις 20 Μαΐου, θα πρέπει να διαμένουν σε χώρα που συμμετέχει σε αυτόν καθώς και σε μια από τις Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία που ψηφίζουν στον ημιτελικό.

Εφόσον η χώρα μας βρεθεί στον Μεγάλο Τελικό, την Ελλάδα μπορούν να ψηφίσουν fans από τις υπόλοιπες 38 χώρες που συμμετέχουν στη Eurovision 2021 αρκεί να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό από την τηλεόραση κάθε χώρας που τον μεταδίδει και να ψηφίσουν στα τηλεφωνικά νούμερα που θα εμφανισθούν στους δέκτες τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει