Ενημέρωση με ένα κλικ

Κοψιδάς για Τριαντάφυλλο: Ότι δεν υπάρχει στην κάμερα, δεν έγινε (βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κοψιδάς, μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο, ενώ εξέφρασε και την απογοήτευση για την μεταστροφή που σημείωσε στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς ανέφερε χαρακτηριστικά, στην εκπομπή “DOT” πως “ο Τριαντάφυλλος ήταν ο πρώτος άντρας που πήρα από την ομάδα μου στους Κόκκινους. Ήμασταν κοντά και στην πορεία υπήρξε μια μεταστροφή που τα άλλαξε όλα. Είχε από την αρχή του παιχνιδιού ένα σκεπτικό το οποίο ήταν βασισμένο στο εξής. Ότι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, είναι σαν να μην έχει γίνει. Το χρησιμοποιούσε αυτό συνέχεια και το έλεγε συνεχώς”.

Τότε έφερε και ένα παράδειγμα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ προκειμένου να γίνει πλήρως κατανοητή η όποια στρατηγική του τραγουδιστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Αυτό για μένα δείχνει πάρα πολλά για έναν άνθρωπο και στην αρχή όλοι θυμώσαμε με αυτό αλλά του δώσαμε πολλές ευκαιρίες να ζητήσει συγνώμη. Το να σε κοιτάζει κάποιος στα μάτια και να σου λέει ψέματα, σε κάνει στην αρχή να θυμώνεις και αμέσως μετά σε μένα προσωπικά ήρθε μια απογοήτευση και μια στεναχώρια” πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ένας άνθρωπος, ο οποίος είχα επενδύσει και περνούσαμε καλά, ξαφνικά με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε τόσο εύκολα ψέματα… Με στεναχώρησε πολύ και με απογοήτευσε”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει