Ενημέρωση με ένα κλικ

Δεύτερη μήνυση σε βάρος σκηνοθέτη- ηθοποιού για βιασμό

Και δεύτερη μήνυση κατά γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Και η δεύτερη μήνυση αφορά αδικήματα σεξουαλικής βίας σε βάρος ανηλίκων.

Η πιο πρόσφατη κατατέθηκε χθες από έναν 25χρονο άνδρα, ο οποίος καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη, όταν ήταν σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μήνυσή του περιγράφει ότι ο σκηνοθέτης τον πλησίασε σε κεντρική πλατεία της Αθήνας, του είπε πως ψάχνει νέα ταλέντα για το θέατρο και του υποσχέθηκε ότι χάρη στις γνωριμίες του μπορεί να τον βοηθήσει να γίνει γνωστός. Λίγο καιρό μετά και αφού είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του ο σκηνοθέτης τον οδήγησε στο σπίτι του στην περιοχή του Μεταξουργείου και τον βίασε.

Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί

Το αδίκημα, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, φέρεται να έχει τελεστεί το 2010, δηλαδή νομικά δεν έχει παραγραφεί, καθώς δεν έχει επέλθει ο χρόνος παραγραφής.

Ο μηνυτής αναμένεται πολύ σύντομα να κληθεί να δώσει κατάθεση και να μιλήσει αναλυτικά ενώπιον του εισαγγελέα για τα όσα περιγράφει στο κείμενο της μήνυσής του. Τα όσα στοιχεία εισφέρει δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσουν διαδικασίες που μπορούν ταχύτατα να οδηγήσουν ενώπιον των δικαστικών αρχών τον σκηνοθέτη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

“Από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη στο κοινωνικό σύνολο”, σχολίασε ο δικηγόρος του μηνυτή Γιάννης Βλάχος, ο οποίος ζήτησε από την εισαγγελία να παρέμβει και να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες της διερεύνησης των καταγγελιών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει