Ενημέρωση με ένα κλικ

Κώστας Κρομμύδας: Τον πέρασαν για ζητιάνο και του έδωσαν χρήματα

Ένα αναπάντεχο περιστατικό συνέβη στον Κώστα Κρομμύδα, αφού τον πέρασαν για ζητιάνο!

Ο ηθοποιός ντύθηκε ζεστά, φόρεσε κουκούλα λόγω του χιονιά, μάσκα προστασίας και συνόδευσε την σύζυγό του στο σούπερ μάρκετ μαζί με το σκυλάκι τους.

Μια κυρία που τον παρακολουθούσε, και χωρίς να τον αναγνωρίσει, να περιμένει ώρα έξω στο κρύο με τον σκύλο του, τον πέρασε για ζητιάνο, τον πλησίασε και του έδωσε δυο ευρώ!

Ο ηθοποιός ξαφνιασμένος, ένιωσε το μεγαλείο της ανθρωπιάς όπως γράφει στην ανάρτησή του στο facebook, και ένιωσε όμορφα με τη κίνηση αυτής της γυναίκας που θέλησε να βοηθήσει τον συνάνθρωπό της που έχει ανάγκη!

“Το μεγαλείο της ανθρωπιάς… Σήμερα περιμένοντας τη Μαρίνα έξω από το σουπερμάρκετ να κάνει κάποια ψώνια ήμουνα περίπου όπως στην φωτογραφία που βλέπετε με το σκυλί μας. Κάποια στιγμή ένιωσα μια ηλικιωμένη γυναίκα να με πλησιάζει και με απλωμένο χέρι μου πρόσφερε 2 € νομίζοντας πως στέκομαι σε αυτή τη θέση ζητώντας ελεημοσύνη. Ειλικρινά αν δεν είχαμε το θέμα με τον κορονοϊό θα την είχα αγκαλιάσει για να την ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη κίνηση που έκανε. Τελικά ανθρωπιά υπάρχει και ευτυχώς την συναντάς εκεί που δεν το περιμένεις”,… έγραψε ο ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει πώς περίπου ήταν όταν συνέβη το περιστατικό.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει