Ενημέρωση με ένα κλικ

Τραμπ: Θα προσφύγουμε στα δικαστήρια, για μένα έχουμε κερδίσει

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Δημοκρατικός υποψήφιος Τζο Μπάιντεν δίνουν μάχη στήθος με στήθος σε κρίσιμες πολιτείες. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι οι πολιτείες – κλειδιά που αναμένεται να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ προχώρησε πριν λίγο σε live δηλώσεις τονίζοντας ότι: «Κερδίσαμε τις εκλογές. Παρά την μεγάλη απάτη που θέλησαν να περάσουν στον λαό» τόνισε και είπε ότι «θα προσφύγουμε στα δικαστήρια, είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Για μένα, έχει τελειώσει, έχουμε κερδίσει ήδη…»

Ενώ πρόσθεσε ότι έχουμε κάνει μεγάλο ρεκόρ. Κερδίσαμε πολιτείες που δεν περιμέναμε ποτέ να τις πάρουμε, όπως τη Φλόριντα. Κι αυτοί τα κρύβουν, δεν τα λένε! Πήραμε τη σπουδαία πολιτεία του Οχάιο, το Τέξας, την Τζόρτζια. Αλλά κυρίως, κερδίζουμε την Πενσυλβάνια! Είμαστε μπροστά» λέει ο Ντόλαντ Τραμπ που απευθύνει μήνυμα στον αμερικανικό λαό.

«Κερδίσαμε τις εκλογές. Παρά την μεγάλη απάτη που θέλησαν να περάσουν στον λαό» τόνισε και είπε ότι «θα προσφύγουμε στα δικαστήρια, είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Για μένα, έχει τελειώσει, έχουμε κερδίσει ήδη…»

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του CNNi ο Μπάιντεν εξασφάλιζε μέχρι τις 08:40 ώρα Ελλάδας 220 εκλέκτορες και ο Τραμπ 213.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κερδίσει μέχρι στιγμής δύο κρίσιμες πολιτείες: το Οχάιο και τη Φλόριντα.

Για να εκλεγεί κάποιος από τους δύο υποψηφίους πρόεδρος, χρειάζεται να εξασφαλίσει 270 εκλέκτορες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει