Ενημέρωση με ένα κλικ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Σήμερα η ανακοίνωση των ποινών για την εγκληματική οργάνωση

Έφτασε η ώρα των ποινών στη δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη θα ανακοινώσει στις 12 το μεσημέρι την απόφαση.

Αμέσως μετά την απόφαση για τις ποινές, το δικαστήριο θα προχωρήσει στις συγχωνεύσεις τους και αμέσως μετά θα ξεκινήσει ο κύκλος των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης για τη διεκδίκηση της αναστολής ή του ανασταλτικού αποτελέσματος στην έφεση. Από τη διάρκεια των αγορεύσεών τους, θα εξαρτηθεί και το πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση αυτή του δικαστηρίου που θα κρίνει ποιοι και πόσοι θα παραμείνουν ελεύθεροι ή θα πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

Δείτε τι ποινές αντιμετωπίζουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής

 

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ.
Εν αναμονή των ανακοινώσεων του δικαστηρίου για τις αναστολές ουσιαστικά η ΕΛ.ΑΣ είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να λάβει δράση για την σύλληψη των κατηγορούμενων που θα πρέπει να οδηγηθούν στις φυλακές άμεσα. Αυτό αφορά όσους το δικαστήριο αποφασίσει να επιβληθεί ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή. Όσον αφορά την τελική απόφαση για τα σωφρονιστικά ιδρύματα στα οποία θα οδηγηθούν, αυτήν την έχει ο εισαγγελέας εκτελέσεων ποινών

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει