Ενημέρωση με ένα κλικ

Υψηλές θερμοκρασίες το επόμενο διήμερο

Πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 31/8/2020

Με αυξημένη θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί ο καιρός σήμερα Δευτέρα και την Τρίτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Για την Αττική προβλέπονται μέγιστες θερμοκρασίες 38 με 39 και πιθανώς κατά τόπους 40 βαθμών Κελσίου, ωστόσο στις ακτές η θερμοκρασία αναμένεται 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Όσον αφορά στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας, αύριο Δευτέρα η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 39 και στα κεντρικά και νότια κατά τόπους τους 40 και πιθανώς τους 41 βαθμούς.

Στη Λάρισα η θερμοκρασία τη Δευτέρα, αναμένεται να κυμανθεί στους 39 βαθμούς Κελσίου και την Τρίτη στους 40 βαθμούς, ενώ στο Αγρίνιο η θερμοκρασία θ’αγγίξει τους 40 βαθμούς Κελσίου, αλλά την Τρίτη θα πέσει στους 37 βαθμούς.

Στη νησιωτική χώρα η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 34 με 36 βαθμούς, με εξαίρεση τις Κυκλάδες όπου η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 33 βαθμούς.

Την Τρίτη στα νησιά του Αιγαίου η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τους 37 και πιθανώς τους 38 βαθμούς.

Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται σταδιακά από την Τετάρτη, τόσο στην Αττική όσο και στις υπόλοιπες περιοχές, με το θερμόμετρο πάντως να παραμένει υψηλά και να δείχνει 36 και 37 βαθμούς Κελσίου στην Αττική.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει