Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Διασκέδαση με… μέτρο

Η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων από τον κορονοϊό και σε συνδυασμό με τη χαλάρωση των μέτρων που είχαν παρθεί, ανάγκασαν την κυβέρνηση να αυστηροποίηση τη στάση της και έτσι επανήλθαν οι περιορισμοί, ξεκινώντας από τα μπαρ και τα κλαμπ, τα πανηγύρια, τους γάμους και τις βαπτίσεις.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νικος Χαρδαλιάς, από την Δευτέρα 3 Αυγούστου η διασκέδαση σε μπαρ και κέντρα διασκέδασης αλλάζει. Οι θαμώνες θα απαγορεύεται να είναι όρθιοι και η πληρότητα των χώρων θα περιορίζεται μόνο σε καθήμενους, χωρίς να υπάρξει αλλαγή στον περιορισμό και των αποστάσεων.

Παράλληλα από Δευτέρα 3/8 έως και Κυριακή 9/8 θα υπάρξει απαγόρευση όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα (μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ), με δυνατότητα μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα.

Επίσης παρατάθηκε η απαγόρευση πανηγυριών και άλλων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων έως τις 31/8, ενώ θα υπάρχει ανώτατο πλαφόν 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαφτίσεις και κηδείες).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει