Ενημέρωση με ένα κλικ

Γενικά αίθριος καιρός τη Δευτέρα

Πρόγνωση καιρού 20/7/2020

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός, αύριο Δευτέρα 20/07, με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, στην περιοχή της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά, ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ στα υπόλοιπα, βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5  μποφόρ και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι στα νότια 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει