Ενημέρωση με ένα κλικ

Αναμέτρηση για γερά νεύρα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΟΦΗ

Με μια ασθενική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ κατέληξε σε ισοπαλία με τον ΟΦΗ, σημειώνοντας τελικό σκορ 2-2,.

Για τον ΟΦΗ, η αναμέτρηση αποτέλεσε μια ακόμα πρόκληση, κάτι το οποίο φρόντισε να καταστήσει σαφές εξαρχής.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ φαινόταν πιο αγχωμένος παρά τους καλούς οιωνούς τους οποίους είχε.
Οι κάλοι οιωνοί σχετίστηκαν με το άνοιγμα του σκορ μόλις στο 5′, με τον Λημνιό να βγαίνει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, πασάροντας στον Μπίσεσβαρ ο οποίος σημείωσε το 0-1.

Ο ΟΦΗ με το Βαζ, ξεκίνησε την αντεπίθεση, δείχνοντας τις προθέσεις του στο 17′ με δοκάρι. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο δοκάρι έμελλε να είναι ο πρόλογος του γκολ το οποίο σημείωσε ο Νέιρα ένα λεπτό αργότερα με συρτό σουτ σημειώνοντας το 1-1.

Στο 28′, ο Κουτρουμπής, ως ο τελευταίος αμυνόμενος του ΟΦΗ, αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Σφιντέρσκι, κάτι το οποίο δημιούργησε έντονες αντιδράσεις από πλευράς ΠΑΟΚ, ο οποίος ζητούσε κόκκινη κάρτα, χωρίς όμως το αίτημα του να γίνεται δεκτό.

Παρά την πίεση του ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ σημείωσε το 2-1, με τον Φιγκεϊρέδο ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας, μετά από μια εξαιρετική συνεργασία Βαζ – Μπράουν.

Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε ευκαιρία για τον Άμπελ Φερέιρα, ώστε να προχωρήσει σε ανακατατάξεις και αλλαγές, ολοκληρώνοντας και τις 5 αλλαγές του μέχρι το 62′, με την εικόνα και την απόδοση του ΠΑΟΚ.

Η αποβολή του Κουτρουμπή, άφησε τον ΟΦΗ με 10 παίκτες για μίση ώρα, χωρίς όμως αυτό να βοήθησει ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ.

Στο 76′ ο ΠΑΟΚ σημείωσε το 2-2, με τον Μιχαηλίδη να εκτελεί φάουλ. Αυτή η τροπή έδωσε ώθηση στον ΠΑΟΚ, παρά την αποβολή του Εσίτι στο 81′, με πολλές ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν απέδωσαν.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε αγώνα για γερά νεύρα με τον Νέιρα να αναγκάζει τον Πασχαλάκη να διώξει με τα ακροδάχτυλα στην επέμβαση του αγώνα και τον ΠΑΟΚ να ανταπαντά καθώς σχεδόν χρίστηκε σκόρερ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ο οποίος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε παράλληλα με την εστία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει