Ενημέρωση με ένα κλικ

Συγγενής αρχηγού πολιτικού κόμματος στα θύματα του ψευτογιατρού

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, όσο αναφορά τη δράση του ψευτογιατρού, που κατηγορείται για το θάνατο τριών ατόμων, ενώ ερευνάται ακόμη ένας. Ένα ακόμα θύμα του εν λόγο ατόμου, ο οποίος “υποτίθεται” πως έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ, φαίνεται πως είναι ένας συγγενής αρχηγού πολιτικού κόμματος, που αντιμετωπίζει αναπηρία σε ποσοστό 82% και σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, του έταζε ότι θα παίξει ακόμη και… ποδόσφαιρο.

Εκτός των άλλων ο πρώην βουλευτής της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά πως έκανε την επέμβαση, παίρνοντας το πλευρό ασθενούς και ο Κοντοστάθης θα βρισκόταν μαζί του στο χειρουργείο.

Όπως είπε 47χρονος που έπεσε θύμα του ψευτογιατρού: «Μου είχαν κόψει λίγο ένα πλευρό, και είχαν αδειάσει τον αέρα από έναν πνεύμονα. Η τομή ήταν από την σπονδυλική στήλη έως μπροστά στο στήθος. Στο χειρουργείο μου είπαν ότι ήταν και ο Κόντος. Είδα το κανάλι των νευρώνων σου, μου έλεγε, και κούναγες και τα δύο πόδια, αλλά εγώ δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα».

Από κει και μετά οι επόμενες μέρες του 47χρονου ήταν στην κυριολεξία πολύ δύσκολες. Για τις επόμενες 40 μέρες, οι πόνοι που ένιωθε ήταν αρκετά φρικτοί. Παράλληλα ο εν λόγω ψευτογιατρός απέσπασε ακόμα 30.000 ευρώ, ενώ του έστειλε και μια φυσιοθεραπεύτρια από την Αμερική, ονόματι Πέπα, η οποία του έπαιρνε 60 ευρώ την επίσκεψη.  Το οξύμωρο της υπόθεση ήταν πως δεν ήξερε πως λέγεται ο μυς πίσω από το πόδι (δικέφαλος).

Επίσης έδωσε 98.000 ευρώ στον «Κόντο», για να τον κάνει καλά αφού θα «εξάλειφε» το 82% της αναπηρίας του που είχε έπειτα από ατύχημα με αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Όπως αποκάλυψε το θύμα: «Βρήκα έναν νευροχειρουργό τον Μάρτιο του 2018. Εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική. Στο γραφείο μαζί του ήταν ο Κόντος, πριν μπω εγώ μέσα. Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι του φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική, και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά. Μην ανησυχείς θα σε κάνω να παίζεις μπάλα, μου έλεγε».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει