Ενημέρωση με ένα κλικ

Θέαμα χωρίς γκολ μεταξύ Παναθηναϊκού και ΟΦΗ

Παρά την ένταση και τον δυναμισμό του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού, οι 2 ομάδες έμειναν στο 0-0

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με δυναμική παρουσία του ΟΦΗ, ο οποίος δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να αναπτυχθεί για τα πρώτα 15 λεπτά.

Ο Παναθηναικός κατάφερε να αναπτύξει παρόμοιες τακτικές οι οποίες μοίρασαν το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις 2 ομάδες, χωρίς όμως κάποια ουσία, με μόνη εξαίρεση ν’αποτελούν οι ευκαιρίες των Βαζ στο 18′ και Κουρμπέλη στο 22′.

Κατά το δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός απόλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 58’ σε κεφαλιά του Μακέντα και κακή εκτίμηση της φάσης από τον Ουάλι, ο οποίος είδε τη μπάλα να του φεύγει από τα χέρια και να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μακέντα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ, ενώ στο 85’ ο Καμπετσής εκμεταλλεύτηκε τη βαθιά μπαλιά του Κουρμπέλη ευστοχώντας στο τετ α τετ με τον Ουάλι αλλά το γκολ ακυρώθηκε και πάλι για επαφή της μπάλας στον αγκώνα του Περέα.

ΟΦΗ: Γουάιλι, Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (69’ Μαρινάκης), Μεγιάδο, Ναμπί (68’ Στάικος), Βαζ (90’+2’ Δεληγιαννίδης), Νέιρα, Σεμέδο (43’ Μάνος), Φιγκεϊρέδο.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Θεοχάρης (78’ Περέα), Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ (82’ Αλεξανδρόπουλος), Κουρμπέλης, Μπουζούκης (82’ Σερπέζης), Κολοβός (63’ Ανουάρ), Μακέντα (83’ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει