Ενημέρωση με ένα κλικ

Γιατρός «μαϊμού»: «Δεν είμαι γιατρός- Ζητώ συγνώμη»

Μετά την απολογία του ο γιατρός «μαϊμού» κρίθηκε προφυλακιστέος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονίες κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών, απάτη και αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος.

Ο απατεώνας γιατρός αολογήθηκε ατον ανακριτή απαντώντας σε αρκετές ερωτήσεις. Μεταξύ άλλων δήλωσε εμπειρικός βοτανολόγος ομολογώντας ότι δεν είναι γιατρός και ότι εξαπάτησε τους συγγενείς των θυμάτων ζητώντας, σύμφωνα με πληροφορίες, συγγνώμη για αυτό που έκανε.

Όπως υποστήριξε, ήθελε να βοηθήσει τα παιδιά και τους γονείς τους, ενώ αρνήθηκε πως τους έπεισε να σταματήσουν τη θεραπεία που ακολουθούσαν.

Ο 47χρονος ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά είχαν ολοκληρώσει τα θεραπευτικά σχήματα που ακολουθούσαν όταν τα γνώρισε, αν και παραδέχτηκε ότι πήρε χρήματα, από τους συγγενείς των τριών θυμάτων. Υποστήριξε όμως, πως δεν πήρε τίποτα από τους υπόλοιπους 45 ασθενείς που καταγράφονται στη δικογραφία.

Σχετικά με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή αλλά και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, 0 47χρονος τις αρνήθηκε υποστηρίζοντας ότι η ποσότητα της κάνναβης που περιείχαν τα «θαυματουργά» σκευάσματά του είναι μικρότερη από αυτή που προβλέπει ο νόμος για να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα. Προς τούτο θα υποβάλλει αίτημα πραγματογνωμοσύνης. Φέρεται δε να υποστήριξε ότι ουδέποτε υποσχέθηκε ότι θα κάνει καλά τους ασθενείς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει