Ενημέρωση με ένα κλικ

Εντοπίστηκε η ύποπτη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που φέρεται να προχώρησε στην αρπαγή της Μαρκέλλας έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, δεν κατάφερε να πάει μακριά από τη πρωτεύουσα της Μακεδονίας κι εντοπίστηκε από τις Αρχές στην Πιερία.

Η 10χρονη Μαρκέλλα αναγνώρισε την 35χρονη κοκκινομάλλα που φέρεται να την άρπαξε, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς. Βέβαια πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται να διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με την μικρή Μαρκέλλα.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η μικρή Μαρκέλλα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης στον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο της μικρής μαθήτριας, ώστε να εκτιμηθούν οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσής της.

Σε ό,τι αφορά τις τοξικολογικές εξετάσεις, με βάση πληροφορίες, ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της μικρής ένας συνδυασμός ηρεμιστικών χαπιών και κοκαΐνης, ωστόσο απροσδιόριστος παραμένει ακόμη ο χρόνος λήψης τους.

 

Πηγή: https://seleo.gr/Με πληροφορίες και από Οpen.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει