Ενημέρωση με ένα κλικ

Αίθριος καιρός με θερμοκρασίες έως και 33 βαθμούς την Κυριακή

Πρόβλεψη καιρού 14/6/2020

Με αυξημένη θερμοκρασία αναμένεται η Κυριακή, με θερμοκρασίες έως και 33 βαθμούς στην Αττική.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κατά τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες, με βελτίωση από το απόγευμα.

Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά πελάγη 6 με 7 μποφόρ, ενώ μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης αναμένονται, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες και βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, καθώς και ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, αναμένεται να αναπτυχθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη περιοχή της Θεσσαλίας, της Εύβοιας και της Ανατολικής Στερεάς και Πελοποννήσου, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, στα κεντρικά και νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 και τοπικά στη Θεσσαλία έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, και στη δυτική Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικά 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη περιοχή της Αττικής ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη περιοχή της Θεσσαλονίκης ο καιρός αναμένεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει