Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο- Το σημείωμα που “καίει” την 35χρονη

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, παρουσιάζεται καρέ – καρέ η επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Στις εικόνες από κάμερα ασφαλείας εμφανίζεται η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης, φορώντας περούκα και καπαρντίνα, να προσεγγίζει το ταξί που είχε καλέσει για να απομακρυνθεί από την περιοχή, όπου βρίσκεται το γραφείο της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση, στην Καλλιθέα.

Το κλειστό κύκλωμα έχει καταγράψει την ίδια γυναίκα στις 19 Μαΐου, για κατόπτευση του χώρου ή ακόμη και για να κάνει την επίθεση, κάτι που όμως δεν έγινε εκείνη την ημέρα.

Δείτε το βίντεο

Σημαντικά είναι και τα στοιχεία που κατασχέθηκαν στο σπίτι της δράστιδος μεταξύ των οποίων και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που αναφέρει: «Τι θα γίνει με τον πρώην» και τελειώνει «δυο εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο».

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

Μία  τσάντα είναι ίδιου χρωματισμού , ίδιου σχήματος (τσάντα πλάτης) διαθέτει την ίδια χαρακτηριστική κάθετη γραμμή καθώς και οριζόντια ένδειξη πάνω από την γραμμή σημεία τα οποία προσομοιάζουν απόλυτα με αυτά της τσάντας της δράστιδας την ώρα της επίθεσης.

Ενα παντελόνι τύπου καμπάνα όπως αυτό που φοράει η δράστιδα την ώρα της επίθεσης.

Ενα παλτό προσομοιάζει απόλυτα στο μήκος , το χρωματισμό αλλά και στο χαρακτηριστικό γιακά με αυτό της δράστιδος την ώρα της επίθεσης.

Στο μεταξύ, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά την στιγμή που συλλαμβάνεται η 35χρονη για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα με βιτριόλι.

Είναι η στιγμή της σύλληψης της 35χρονης την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της στου Ζωγράφου.  Η 35χρονη, στην οποία απαγγέλθηκε και η κατηγορία της απείθειας, ακριβώς γιατί αντιστάθηκε στην σύλληψη, βγαίνει το πρωί της Πέμπτης (11/06/2020) από το σπίτι της στου Ζωγράφου.

Εκεί, την περιμένουν αστυνομικοί οι οποίοι της ζητούν να τους ακολουθήσει. Όμως, εκείνη τους αγνοεί και αρχίζει να φεύγει προς άλλη κατεύθυνση.

Όπως θα δείτε το βίντεο η γυναίκα ανοίγει το βήμα της και χάνεται στο βάθος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, δυο αστυνομικοί με πολιτικά φαίνονται να τρέχουν ξωπίσω της και λίγη ώρα αργότερα την συλλαμβάνουν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει