Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με βιτριόλι: Πίσω από την επίθεση ένα αίτημα φιλίας- Δίωξη για κακούργημα στην 35χρονη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, καθώς σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης γυναίκας που είχε οδηγηθεί στην Ασφάλεια ως η βασική ύποπτη για την επίθεση σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, την Τετάρτη 20 Μαΐου.

Η γυναίκα διώκεται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για το πλημμέλημα της απείθειας.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της για τις δύο κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν και κυρίως για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, η κατηγορούμενη αρνείται τις κατηγορίες που τις αποδίδονται.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του OPEN το κίνητρο ήταν η ερωτική αντιζηλία αλλά μέχρι στιγμής το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που δικαιολογεί τη ζήλεια της 35χρονης απέναντι στην Ιωάννα είναι ένα αίτημα φιλίας στο Facebook.

Aπό την πλευρά του ο σύντροφός της έχει καταθέσει ήδη στις Αρχές, ενώ η υπόθεση χρονολογείται τουλάχιστον ένα χρόνο πίσω. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 35χρονη δεν βρισκόταν στον αρχικό κύκλο των υπόπτων και η εμπλοκή της στην υπόθεση, προέκυψε στη συνέχεια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει