Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με βιτριόλι- Ένταλμα σύλληψης για την 35χρονη βασική ύποπτη (ΦΩΤΟ)

Μια πανέμορφη γυναίκα είναι η 35χρονη που ανακρίθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, καθώς σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης γυναίκας που είχε οδηγηθεί στην Ασφάλεια ως η βασική ύποπτη για την επίθεση σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, την Τετάρτη 20 Μαΐου.

Να σημειωθεί, ότι  πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή της 35χρονης μια γυναικεία περούκα και μια τηλεκάρτα ενώ εξετάζουν αν με αυτή τηλεφώνησε στην εταιρεία ραδιοταξί.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό γραφείο  όπου δουλεύει η 34χρονη και κατά πληροφορίες είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.

Τέλος, βάση πληροφοριών του ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες, από την άρση απορρήτου αλλά και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει