Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με βιτριόλι: Στενεύει ο κλοιός γύρω από την δράστιδα

Πλησιάζουν οι Αρχές στην επίλυση του μυστηρίου που σόκαρε το πανελλήνιο, την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κύκλος των υπόπτων για το περιστατικό στενεύει, την ώρα που το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας μελετάται λεπτομερώς από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται στην υπόθεση.

Η 34χρονη από την Αμφιλοχία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο προσπαθώντας καθημερινά να συνέλθει από το σοκ και να θυμηθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την επίθεση, αλλά και για το ποιος θα μπορούσε να της προξενήσει τέτοιο κακό.

Σημειώνεται, ότι στην πρόοδο των ερευνών αναφέρθηκε το πρωί και ο δικηγόρος της οικογένειας. «Πράγματι έχει συντελεστεί μεγάλη πρόοδος στις έρευνες και ελπίζουμε όλοι ότι θα μπορέσει η αστυνομία να καταλήξει με βεβαιότητα και να αποδείξει ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση», τόνισε ο κ. Αλεξανδρής, υπογραμμίζοντας ότι «περιμένουμε όλοι την την ταυτοποίηση και την απόδειξη».

Συνεχίζονται οι καταθέσεις, νέα κατάθεση θα δώσει η 34χρονη

Παράλληλα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που διερευνούν την υπόθεση, συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα κυρίως του φιλικού περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας. Σημειώνεται, επίσης, ότι αστυνομικοί πρόκειται να επισκεφθούν, για ακόμη μια φορά, την 34χρονη στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, προκειμένου να τους δώσει και νέα κατάθεση, ενώ ευελπιστούν ότι όσο βελτιώνεται η κατάστασή της, τόσο πιθανότερο είναι να μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω που θα «ρίξει φως» στην υπόθεση.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει