Ενημέρωση με ένα κλικ

Σφοδρή επίθεση της αντιπολίτευσης κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την κυριακάτικη ανάρτησή του

Από την οικονομική κριτική και το επίμαχο άρθρο 23 για τα δάνεια μέχρι την εξωτερική πολιτική, τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπολύουν πυρά κατά της κυβέρνησης.

Σε κλοιό έντονης κριτικής βρίσκεται η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την κυριακάτικη ανάρτησή του που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εξαπέλυσε βέλη για το άρθρο 23 του νομοσχεδίου, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση επιχείρησε να υφαρπάξει περιουσίες δανειοληπτών χωρίς δικαστικό έλεγχο, υπέρ των funds. Ο ίδιος επέρριψε προσωπικές ευθύνες στον Πρωθυπουργό και τον κ. Πιερρακάκη για την αναδιανομή πλούτου και τον αφελληνισμό της ακίνητης περιουσίας.

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκρισία στα εθνικά θέματα, τονίζοντας ότι η επίκληση του διεθνούς δικαίου από τον κ. Μητσοτάκη αποτελεί πρόκληση, δεδομένης της εμπλοκής της χώρας στο πλευρό των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ, οι οποίες κατά το κόμμα ευνοούν τις τουρκικές διεκδικήσεις. Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επικεντρώθηκε στην οικονομική καθημερινότητα, υπογραμμίζοντας ότι ενώ ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε παράταση της επιδότησης καυσίμων έως τις 15 Νοεμβρίου, η αγωνία των νοικοκυριών για την επιβίωση παραμένει έντονη.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κάλεσε τον Πρωθυπουργό να εγκαταλείψει τις ιστορικές αναδρομές και να προχωρήσει σε ρεαλιστική εξωτερική πολιτική, προτείνοντας την άμεση οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο.

Τέλος, το κόμμα ΝΙΚΗ χαρακτήρισε την ανάρτηση του Πρωθυπουργού ως επικοινωνιακό τρικ, κάνοντας λόγο για ψεύδη και υποκριτική μέριμνα προς τον ελληνικό λαό εν μέσω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com