Ενημέρωση με ένα κλικ

Κώστας Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση ομολογεί την αποτυχία της στο στεγαστικό

Σφοδρή επίθεση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ στον Άκη Σκέρτσο για τη σύγκριση με το παρελθόν και την έλλειψη επιχειρημάτων.

Σε νέα κλιμάκωση της πολιτικής αντιπαράθεσης με αιχμή το στεγαστικό ζήτημα προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς. Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου, ο κ. Τσουκαλάς εξαπέλυσε δριμεία κριτική, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση επιχειρεί να συγκαλύψει τις ανεπάρκειές της.

«Ο κ. Σκέρτσος με την απάντησή του ομολόγησε ξανά την αποτυχία της κυβέρνησης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τον κ. Τσουκαλά, η κυβέρνηση αρνείται να προχωρήσει σε μια ουσιαστική σύγκριση της κατάστασης στην Ελλάδα με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, επιλέγοντας αντ’ αυτού να εγκλωβίζεται σε μια διαρκή αντιπαράθεση με την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Παράλληλα, ο κ. Τσουκαλάς κατηγόρησε τον υπουργό Επικρατείας ότι απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας στα ερωτήματα που τέθηκαν: «Δεν επιχείρησε να καταρρίψει ούτε ένα επιχείρημά μας, πολλώ δε μάλλον να εξηγήσει για ποιον λόγο επαναλαμβάνει συνταγές αποτυχίας».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως η χώρα οφείλει να στοχεύει ψηλότερα, απορρίπτοντας τον χαμηλό πήχη που, όπως ισχυρίζεται, θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η Ελλάδα αξίζει κάτι πολύ καλύτερο. Απέναντι στο χθες και στο προχθές της μιζέριας, το ΠΑΣΟΚ προτείνει μια φυγή προς τα εμπρός με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο», κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com