Ενημέρωση με ένα κλικ

Η ΟΝΝΕΔ επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα με βίντεο για το οικονομικό του πρόγραμμα

Με την ταινία μικρού μήκους «Τσάμπα το Rebranding», η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας ασκεί κριτική στις εξαγγελίες από τη Θεσσαλονίκη, παραλληλίζοντάς τες με το 2015.

Η ΟΝΝΕΔ επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να ασκήσει κριτική στην πρόσφατη εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. Με μια ταινία μικρού μήκους που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Πέμπτης, η γαλάζια νεολαία σχολιάζει το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο πρώην πρωθυπουργός.

Το βίντεο, το οποίο φέρει τον τίτλο «Τσάμπα το Rebranding», αποτελεί μια αιχμηρή τοποθέτηση της οργάνωσης σχετικά με τις προτάσεις που κατατέθηκαν. Σύμφωνα με την ΟΝΝΕΔ, το οικονομικό πλαίσιο που παρουσιάστηκε θυμίζει έντονα τις προεκλογικές εξαγγελίες του 2015, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για ανακύκλωση υποσχέσεων που είχαν μείνει ανεκπλήρωτες στο παρελθόν.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο εδώ: https://www.instagram.com/reel/Dc1PJ4iIP_A/embed

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com