Ενημέρωση με ένα κλικ

Κώστας Τσουκαλάς: Δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις στο ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός της διαφθοράς

Σφοδρή επίθεση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαχείριση της απολιγνιτοποίησης στη Δυτική Μακεδονία.

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους απάντησε ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στις πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, ο κ. Τσουκαλάς κατηγόρησε την κυβέρνηση για αλαζονεία και συστηματική εξαπάτηση των πολιτών.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στάθηκε ιδιαίτερα στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Δυτική Μακεδονία, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα σχετικά με τα έργα της απολιγνιτοποίησης, τα οποία, όπως επισημαίνει, παραμένουν στα χαρτιά παρά τις υποσχέσεις για χρηματοδότηση εκατομμυρίων. «Ο κ. Μητσοτάκης χωρίς ντροπή εμφανίστηκε στη Δυτική Μακεδονία επιχειρώντας να πείσει τους κατοίκους ότι ο οικονομικός και κοινωνικός μαρασμός της περιοχής είναι μια αυταπάτη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Τσουκαλάς απέρριψε τις αιχμές του πρωθυπουργού για «μάχες οπισθοφυλακών», τονίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός της διαφθοράς, των σκανδάλων, της αναξιοκρατίας και της εξυπηρέτησης των ολιγαρχών» δεν νομιμοποιείται να ασκεί κριτική στο ΠΑΣΟΚ. Αναφέρθηκε επίσης στην οικονομική πολιτική, κατηγορώντας τον κ. Μητσοτάκη για τον πληθωρισμό και την ακρίβεια, ενώ υπενθύμισε τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας όταν βρισκόταν στην αξιωματική αντιπολίτευση. «Η ώρα της πολιτικής αλλαγής έρχεται», κατέληξε στην παρέμβασή του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com