Σέρρες: Πετροπόλεμος και επεισόδια στη Δομή Σιντικής με έναν τραυματία
Ένταση επικράτησε αργά το βράδυ του Σαββάτου, με τις αρχές να παραμένουν σε εγρήγορση καθώς αναζητούνται άτομα που διέφυγαν.
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η περιοχή της Δομής Σιντικής στις Σέρρες, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου. Ομάδα μεταναστών επιτέθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων, εκτοξεύοντας πέτρες και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων υπήρξαν άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ τουλάχιστον ένας αλλοδαπός διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική για προληπτικούς λόγους. Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε ανάλογες ταραχές που είχαν καταγραφεί στην ίδια δομή τον Νοέμβριο του 2025.