Τραγανό Ηλείας: Έκλεισε το ρεύμα προς Πύργο στην Ολυμπία Οδό λόγω φωτιάς
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ η περιορισμένη ορατότητα από τους καπνούς καθιστά επικίνδυνη την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή Τραγανό Ηλείας, κινητοποιώντας ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά, η οποία ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία κοντά σε τοπικό καταυλισμό, έχει λάβει διαστάσεις που απαιτούν άμεση παρέμβαση, αν και μέχρι αυτή την ώρα δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.
Το μέτωπο της φωτιάς στο Τραγανό Ηλείας έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις, καθώς οι φλόγες εξαπλώθηκαν εκατέρωθεν του δρόμου, δημιουργώντας επικίνδυνες συνθήκες. Η πυκνή καπνοδόχος που έχει καλύψει την περιοχή περιορίζει δραματικά την ορατότητα, αναγκάζοντας την Αστυνομία να λάβει έκτακτα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών. Συγκεκριμένα, δόθηκε εντολή να κλείσει το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πύργο στην Ολυμπία Οδό, στο ύψος του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου. Περισσότερες πληροφορίες για την εξέλιξη του συμβάντος είναι διαθέσιμες στο ertflix.gr και στο ertecho.gr.