Ενημέρωση με ένα κλικ

Πετράλωνα: Πέντε προσαγωγές μετά την κατάρρευση τετραώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αλκμήνης

Συναγερμός στις Αρχές μετά την κατάρρευση κτιρίου – Αίσιο τέλος στις έρευνες για τους αγνοούμενους που εντοπίστηκαν ασφαλείς.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της 30/6, όταν μια παλιά τετραώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε ξαφνικά επί της οδού Αλκμήνης στα Πετράλωνα. Άμεσα κινητοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ, με τη συνδρομή εκπαιδευμένων σκύλων, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια.

Αρχικά, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τέσσερις αγνοούμενους, προκαλώντας έντονη ανησυχία. Ωστόσο, η αγωνία κάμφθηκε γρήγορα, καθώς επιβεβαιώθηκε πως τα επτά διαμερίσματα του κτιρίου ήταν άδεια. Οι ένοικοι ήρθαν σε επαφή με τους οικείους τους, ενώ η τελευταία αγνοούμενη γυναίκα εντοπίστηκε τελικά στο Ναύπλιο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών, η κατάρρευση φαίνεται να προκλήθηκε από εργασίες εκσκαφής σε διπλανό οικόπεδο, όπου επρόκειτο να ανεγερθεί νέα οικοδομή. Για την υπόθεση, οι Αρχές προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές, οι οποίες αφορούν εργολάβους, ιδιοκτήτες του οικοπέδου και τρεις μηχανικούς, ενώ οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση των αιτιών του συμβάντος συνεχίζονται. Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα μπορείτε να βρείτε στο ertflix.gr και στο ertecho.gr.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com