Σπαθάρι Ευβοίας: Μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης με 54 πυροσβέστες και 11 εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη η μάχη με τις φλόγες σε δασική έκταση, με ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις να ενισχύουν την κατάσβεση.
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο Σπαθάρι Ευβοίας, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές και κινητοποιώντας άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Η μάχη με τις φλόγες είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον περιορισμό του μετώπου.
Στο σημείο της πυρκαγιάς επιχειρούν συνολικά 54 πυροσβέστες, οι οποίοι υποστηρίζονται από μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 20ής ΕΜΟΔΕ και 21 πυροσβεστικά οχήματα. Παράλληλα, από αέρος συνδράμουν 8 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα, ένα εκ των οποίων έχει αναλάβει τον συντονισμό της επιχείρησης. Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετέχουν ενεργά και υδροφόρες των ΟΤΑ, ενισχύοντας το έργο των πυροσβεστών στην περιοχή.