Ενημέρωση με ένα κλικ

ΑΣΕΠ: Τελευταία ημέρα αιτήσεων για 473 μόνιμες προσλήψεις

Μέχρι σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι, θα είναι ανοικτές οι ηλεκτρονικές αιτήσεις στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ για την υποβολή υποψηφιότητας στην προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 473 θέσεων μόνιμου προσωπικού στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην 2Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, αφορούν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ οι 473 θέσεις εργασίας κατανέμονται σε όλη την χώρα, όπως φαίνεται αναλυτικά εδώ.

 

Πώς θα κάνετε αίτηση
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στην προκήρυξη, πρέπει:

1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, μέχρι την προκαθορισμένη ημερομηνία, που έχει οριστεί έως τις 28 Μαρτίου 2022.

2. Να προμηθευτούν και να υποβάλλουν παράβολο τριών (3) Ευρώ, το οποίο οι υποψήφιοι προμηθεύονται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο)

Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει