Ενημέρωση με ένα κλικ

Χιλιάδες κόσμου και φέτος στις συγκεντρώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου (ΦΩΤΟ)

Η πορεία ξεκίνησε με επι κεφαλής όπως πάντα, την αιματοβαμμένη σημαία της 17ης Νοεμβρίου

Τα μέλη της ΠΑΣΠ με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου μπροστα στην πύλη. Αυτή την ωρα ξεκινούν την πορεία τους προς την Αμερικανική Πρεσβεία

Η αιματοβαμμένη σημαία στο Πολυτεχνείο

Έφτασε στις 15.20 στο Πολυτεχνείο αντιπροσωπεία φοιτητών με την σημαία της εξέγερσης.
Οι φοιτητές ξεδίπλωσαν την σημαία μπροστά στην είσοδο από όπου το 1973 εισέβαλε το τανκ και φώναξαν συνθήματα όπως «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», «Ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία» και «Ζει, ζει, ο Τεμπονέρας ζει, με Πέτρουλα, Λαμπράκη, μας οδηγεί».

Κλείνουν οι σταθμοί του μετρό

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός «Μ. Μουσικής» θα κλείσει στις 3 το μεσημέρι και οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» θα κλείσουν στις 4:30 το απόγευμα.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Ακόμη, σύμφωνα με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς, από την Δευτέρα 15-11-2021 έως και την Τετάρτη 17-11-2021, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει