Ενημέρωση με ένα κλικ

Αντιδράσεις από καταστηματάρχες για τα νέα μέτρα: “Κατεβάζει ρολά” η εστίαση στη Χαλκιδική την Δευτέρα

Τα καταστήματα της Εστίασης την ερχόμενη Δευτέρα στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής κατεβάζουν ρολά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους που ισχύουν από το Σάββατο

 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ιδιοκτήτες/επιχειρηματίες των καταστημάτων εστίασης των Νέων Μουδανιών αναφέρουν ότι τα καταστήματα εστίασης έγιναν στόχος των κυβερνητικών μέτρων από την πρώτη μέρα της πανδημίας, με καθολική αναστολή της λειτουργίας τους επί πολλούς μήνες και με μέτρα που περιορίζουν τους χώρους και τους πελάτες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Οι ιδιοκτήτες/επιχειρηματίες των καταστημάτων εστίασης των Νέων Μουδανιών, με απόλυτο σεβασμό προς τους πελάτες και τους συμπολίτες που μας στηρίζουν καθημερινά, δηλώνοντας την αντίθεση μας προς τα ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που εξήγγειλε η κυβέρνηση και θα τηρούνται από την 6η Νοεμβρίου, τα οποία αφορούν την προσέλευση πελατών στα καταστήματα μας και θέλοντας να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, με επιφύλαξη μας για κάθε άλλο μέτρο δυνατό να οδηγήσει στην ανάκληση των μέτρων αυτών.
Αρνούμαστε να γίνουμε ελεγκτές των πελατών μας.
Αρνούμαστε να διώχνουμε τους πελάτες μας.
Αρνούμαστε να διαχωρίζουμε τους πελάτες μας.
Αρνούμαστε να επιτρέψουμε αναίτια να μειώστε την πελατεία μας.
Αρνούμαστε να επιτρέψουμε αναίτια να κλείσετε τα μαγαζιά μας.
     Τα καταστήματα εστίασης, στόχος των κυβερνητικών μέτρων από την πρώτη μέρα της πανδημίας, με καθολική αναστολή της λειτουργίας μας επί πολλούς μήνες, με μέτρα που περιορίζουν τους χώρους και τους πελάτες μας, τα οποία γίνονται ολοένα αυστηρότερα, με αλλεπάλληλους ελέγχους και δυσβάσταχτα πρόστιμα, παλεύουν δύο χρόνια τώρα να μείνουν «ζωντανά». ΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Γι’ αυτό άλλωστε ουδέποτε τα καταστήματα μας αποτέλεσαν εστία μετάδοσης τη ασθένειας. Διότι τηρούμε όλα τα μέτρα που μας έχουν επιβληθεί έως τώρα.
     Η κυβέρνηση, με τα νέα μέτρα που επιβάλλει, θα καταφέρει να διώξει τον κόσμο από τα μαγαζιά μας, να τον οδηγήσει στον συνωστισμό στα πάρκα, στις πλατείες, στα σπίτια και οπουδήποτε αλλού δεν τηρείται κανένα μέτρο, καταλήγοντας έτσι σε αντίθετα αποτελέσματα από «αυτά που εξαγγέλλει πως θέλει να πετύχει». Και παράλληλα οι δικές μας επιχειρήσεις θα αργοσβήνουν έρμαια των παραλογισμών της κυβέρνησης.
Για ποιον λόγο άραγε εφαρμόζονται τόσο αυστηρά μέτρα στην διασκέδαση και την αναψυχή του κόσμου, και δη σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, όταν σε δημόσιες υπηρεσίες και χώρους δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας και κάποιοι άλλοι κλάδοι, ακόμα και ιδιωτικοί, δεν έχουν επηρεαστεί ούτε στο ελάχιστο;
Ζητούμε την άμεση ανάκληση των νέων περιοριστικών μέτρων που θα ισχύουν από 6 Νοεμβρίου 2021, κρατάμε τις επιχειρήσεις μας κλειστές την Δευτέρα, συστρατευόμαστε με τους συναδέλφους μας σε όλη την Ελλάδα και τα αιτήματα τους σαν πρώτο μοχλό πίεσης προς την κυβέρνηση και τα ταμεία της και επιφυλασσόμαστε για την συνέχεια.
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Οι χώροι εστίασης Νέων Μουδανιών

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει